Het Nieuwe Boekhouden

Het Nieuwe Boekhouden

De technologische ontwikkelingen zorgen er o.a. voor dat voor ondernemers een alternatief voor het traditionele boekhouden binnen handbereik ligt.
Hoe?
Door toepassing van zelflerende software.
Het enige wat u voor online boekhouden nodig hebt is een scanner of een smart Phone/tablet, een e-mail- of Dropbox account.
De software herkent geüploade documenten in bijna alle formaten en verwerkt de gegevens geautomatiseerd als in een traditionele boekhouding.
Balans, resultatenrekening en ander financiële overzichten kunnen daarna moeiteloos gegenereerd en direct ingezien worden.
Omdat boekhouden een vak apart blijft zorgt de back-office van Bas Administratie & Advies ervoor dat de boekingen worden gecontroleerd, de aangiften BTW 4 maal per jaar worden ingediend, het jaarrapport plus 1 aangifte Inkomstenbelasting worden samengesteld voor een vast bedrag per jaar. Het nieuwe boekhouden werkt voor elke ZZP/MKB ondernemer die zicht bewust is van zijn verantwoordelijkheden en kennis wil hebben van zijn financiële bedrijfssituatie.

Wil u meer informatie over het nieuwe boekhouden? Neem dan gerust contact met ons op.

Boekhouder: Jaques Bas

Jaqcues Bas is eigenaar en oprichter van Bas Administratie & Advies. Met jarenlange ervaring en meer dan 100 tevreden klanten, een betrouwbare partners op gebied van administratie, boekhouding en financiƫn. Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken met de heer Jacques Bas? Bel dan naar 0184 - 63 22 73 of vul het contactformulier in.

Maak direct een vrijblijvende kennismakingsafspraak!
Bel 0184 - 63 22 73 of mail naar j.bas@basadministratieenadvies.nl

Uw boekhouding is bij ons in goede handen! Neem contact op!