Online boekhouden Dordrecht

Bas Administratie en Advies

Zoekt u naar een partij in regio Dordrecht die online boekhouden mogelijk maakt? Dan bent u bij Bas Administratie & Advies aan het juiste adres. Wij helpen u bij het opzetten en onderhouden van uw administratie. Daarbij is het mogelijk via onze online boekhoudsoftware om zelf uw administratie te doen of dat wij het voor u doen. U kunt dan uiteraard wel op ieder gewenst moment uw boekhouding inzien. Online, via de cloud. Supermakkelijk!

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van online boekhouden? Komt u zelf uit regio Dordrecht, dan is onze locatie ook nog eens dichtbij. Bel gerust naar 0184 63 22 73 om meer te weten te komen over de mogelijkheden die wij voor u hebben.

Wilt u graag eerst meer weten over onze organisatie, klanten en diensten? Lees dan op uw gemak verder op onze website.

>> Lees verder op onze website.

Boekhouder: Jaques Bas

Jaqcues Bas is eigenaar en oprichter van Bas Administratie & Advies. Met jarenlange ervaring en meer dan 100 tevreden klanten, een betrouwbare partners op gebied van administratie, boekhouding en financiƫn. Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken met de heer Jacques Bas? Bel dan naar 0184 - 63 22 73 of vul het contactformulier in.

Maak direct een vrijblijvende kennismakingsafspraak!
Bel 0184 - 63 22 73 of mail naar j.bas@basadministratieenadvies.nl

Uw boekhouding is bij ons in goede handen! Neem contact op!