Ons kantoor

Ons kantoor

Bas Administratie & Advies is gevestigd in Sliedrecht en werkt in hoofdzaak regionaal.

Ons kantoor richt zich met name op de kleine ondernemer die actief is in het MKB en biedt ook hulp aan starters. Uiteraard werken wij ook voor grotere bedrijven.

Dat kan zijn op het gebied van financiële administraties, salarisadministraties, samenstellen van jaarrekeningen, bedrijfseconomische en fiscale advisering en belastingaangiften. Maar ook op het gebied van starterbegeleiding en second opinions.

Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van relaties van bijvoorbeeld banken, verzekeringsadviseurs, pensioenspecialisten, fiscalisten, accountants etc.. Hierdoor zijn wij steeds in staat om onze dienstverlening aan de eisen van onze cliënt aan te passen.

Boekhouder: Jaques Bas

Jaqcues Bas is eigenaar en oprichter van Bas Administratie & Advies. Met jarenlange ervaring en meer dan 100 tevreden klanten, een betrouwbare partners op gebied van administratie, boekhouding en financiƫn. Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken met de heer Jacques Bas? Bel dan naar 0184 - 63 22 73 of vul het contactformulier in.

Maak direct een vrijblijvende kennismakingsafspraak!
Bel 0184 - 63 22 73 of mail naar j.bas@basadministratieenadvies.nl

Uw boekhouding is bij ons in goede handen! Neem contact op!