Opleidingen

Bas Administratie en Advies

Wilt u als ondernemer uw administratie zelf verwerken maar beschikt u niet over voldoende kennis op dit gebied, dan kunnen wij u door middel van een korte cursus opleiden (in combinatie met een gebruikersvriendelijk en betaalbaar softwarepakket) tot administrateur van uw eigen onderneming.

Wij durven te stellen dat iedere ondernemer, mits hij of zij over voldoende tijd en interesse beschikt, een aanzienlijk deel van de administratie zelf kan voeren.

Uiteraard wordt door het zelf verwerken van de administratie de declaratie van ons kantoor lager, maar nog belangrijker is wellicht dat u sneller een actueel en volledig beeld van de financiële positie van uw onderneming heeft.

Boekhouder: Jaques Bas

Jaqcues Bas is eigenaar en oprichter van Bas Administratie & Advies. Met jarenlange ervaring en meer dan 100 tevreden klanten, een betrouwbare partners op gebied van administratie, boekhouding en financiƫn. Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken met de heer Jacques Bas? Bel dan naar 0184 - 63 22 73 of vul het contactformulier in.

Maak direct een vrijblijvende kennismakingsafspraak!
Bel 0184 - 63 22 73 of mail naar j.bas@basadministratieenadvies.nl

Uw boekhouding is bij ons in goede handen! Neem contact op!